Caută
Close this search box.

Echipamente horeca * Comercializare * Transport * Instalare * service

Distribuie pagina

Consultanță
GRATUITĂ

Soluții optimizate

Transport
GRATUIT

Pentru soluții complete

Realizare
PROIECT 3D

Aprobat DSV

Instalare
GRATUITĂ

Echipamente horeca

Piese
DE SCHIMB

Stoc permanent

Service
COMPLET

Garanție, post-garanție

Peste 25 ANI
EXPERIENȚĂ

Expertiză, logistică

Depozit
ECHIPAMENTE

Stoc și depozitare

Echipamente
HORECA

Livrate de pe stoc

Peste 25 ANI
EXPERIENȚĂ

Expertiză, logistică

Acoperire
NAȚIONALĂ

Service și livrare

Tehnologie
DE ULTIMĂ ORĂ

Eficiență și economie

IULCO IMPEX

Oferim servicii de consultanță în diferite domenii, cum ar fi planificarea și dezvoltarea afacerii, optimizarea costurilor, managementul personalului, creșterea veniturilor și îmbunătățirea serviciilor oferite clienților. De asemenea, oferim și servicii personalizate de formare și training pentru personalul dumneavoastră.

Ne concentrăm pe nevoile și obiectivele fiecărui client în parte și creăm soluții personalizate pentru a atinge succesul dorit. Avem un portofoliu bogat de clienți mulțumiți și suntem pregătiți să vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea și să vă atingeți obiectivele.

Echipamente HORECA

 

Furnizăm produse de înaltă calitate, fiabile și inovatoare, care să îndeplinească cerințele și standardele stricte ale clienților din industria HORECA. Echipamentele comercializate includ mașini de cafea profesionale, cuptoare industriale, gratare, frigidere, vitrine de expunere, blende, mixere și multe altele.

CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Contactați-ne pentru o discuție gratuită despre cum putem ajuta afacerea dumneavoastră să prospere în industria HORECA.

Oferim servicii de consultanță profesională în domeniul HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele). Echipa noastră este formată din specialiști cu o vastă experiență în acest domeniu și suntem pregătiți să vă ajutăm să dezvoltați și să îmbunătățiți afacerea dumneavoastră.

vIZIUNEA NOASTRĂ

IULCO IMPEX pune accent pe satisfacția clienților, oferind servicii prompte și eficiente, precum și soluții personalizate pentru nevoile specifice ale fiecărui client.

Cu un angajament constant față de calitate și profesionalism, IULCO IMPEX își propune să fie partener de încredere în domeniul echipamentelor profesionale HORECA.

PARTENERII NOȘTRI

Cu un portofoliu extins de furnizori de renume internațional, IULCO IMPEX asigură accesul la cele mai noi tehnologii și produse inovatoare din domeniu. Echipa de experți a firmei este mereu pregătită să ofere consultanță și asistență personalizată clienților săi, ajutându-i să aleagă echipamentele potrivite pentru afacerea lor.