Abatitor – congelator cu soc termic – blast chiller folosit in restaurante, pizzerii, cofetarii sau patiserii. Permite congelarea produselor alimentare intr-un timp foarte scurt, conservarea proprietatilor acestora si apoi folosirea lor dupa o perioada indelungata (dupa ce in prealabil au fost depozitate in spatii de congelare). Alimentare: 230V 1N 50Hz Putere: 1787 W Dimensiuni (LxAxH):800x700x850 mm Capacitate: 5 tavi GN1/1 sau 600x400mm Temperatura: -18°/ +3°C Capacitate racire (+90°C>+3°C): 20 kg in 90 min Capacitate congelare (+90°C>-18°C): 14kg in 240 min Gaz refrigerant: R404A Greutate: 97 kg Realizat din inox Dezghetare automata Include sonda pentru verificarea temperaturii Tavile nu sunt incluse
Firmă specializată în comercializarea de echipamente profesionale HORECA (Hoteluri, Restaurante, Catering, industria Fast food și desfacere produse alimentare).