Abatitor – congelator cu soc termic
Blast chiller folosit in restaurante, pizzerii, cofetarii sau patiserii.
Permite congelarea produselor alimentare intr-un timp foarte scurt, conservarea proprietatilor acestora si apoi folosirea lor dupa o perioada indelungata (dupa ce in prealabil au fost depozitate in spatii de congelare).
Alimentare: 400V
Putere: 2.5kW
Dimensiuni (LxAxH): 800x825x2170mm
Greutate: 210kg
Capacitate tavi: 15xGN1/1 sau 15x600x400mm
Distanta intre tavi: 65mm
Temperatura: -18°/ +3°C
Capacitate racire (+90°C>+3°C): 50kg in 90 min
Capacitate congelare (+90°C>-18°C): 38kg in 240 min
Gaz refrigerant: R404A
Dezghetare automata
Include sonda pentru verificarea temperaturii
Realizat din inox
Tavile nu sunt incluse
Firmă specializată în comercializarea de echipamente profesionale HORECA (Hoteluri, Restaurante, Catering, industria Fast food și desfacere produse alimentare).