Cuptoarele Zanolli sunt cuptoare tunel ventilate folosite cu rezultate excelente pentru covrigi, pizza, produse de patiserie etc. Productivitatea ridicata a acestora le plaseaza pe primul loc in preferintele cumparatorilor.
Sunt cuptoare care sunt foarte usor de folosit (chiar si de personal nespecializat), cu acces facil la camera de coacere, fiabilitate crescuta si design deosebit, cu un consum de energie redus cu pana la 30% fata de un cuptor static si cu un produs finit net superior calitativ in comparatie cu alte cuptoare de pe piata.
Intr-un timp foarte scurt se ajunge la temperatura de lucru (300 C) iar viteza benzii transportoare se poate regla pentru o coacere uniforma a produselor. Cu ajutorul programelor existente se pot seta timpi diferiti de coacere precum si temperaturi diferite, usurand foarte mult munca angajatilor. Cuptorul este integral din inox iar temperatura externa nu depaseste 40 C.
Cuptorul 12/100 produce 100 covrigi/h
Dimensiuni (LxAxH):?182x245x72 cm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH):?100x130x10 cm
Alimentare: 380V
Putere: 44.9kW
Greutate: 450kg
Temperatura de lucru maxima setata 320?C
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret
Firmă specializată în comercializarea de echipamente profesionale HORECA (Hoteluri, Restaurante, Catering, industria Fast food și desfacere produse alimentare).