Caută
Close this search box.

Cuptor pizza Zanolli Synthesis 08/50 electric

Cuptorul electric 08/50, la fel ca toate cuptoarele din gama revolutionara Synthesis de la Zanolli, este un cuptor tunel ventilat de tip polivalent, cu rezultate excelente pentru covrigi, pizza, produse de patiserie etc.

Cu o putere de pana la 14 kW si alimentare la 380V si o productie de 500 covrigi/ora, cuptorul electric Zanolli 08/50 este adeseori caracterizat ca o adevarata masina de facut covrigi, si este la fel de performant si atunci cand este utilizat pentru a coace o gama larga de produse de patiserie, simigerie, cofetarie si gastronomie, datorita multiplelor posibilitati de reglare si ajustare a temperaturii si timpilor de coacere.
Odata reglata temperatura de coacere si timpul necesar pentru fiecare tip de produs de patiseri, simigerie sau pizza care trebuie copt, nu va mai fi necesara verificarea produsului in timpul coacerii, cuptorul fiind capabil sa impinga produsele de la caldura evitand astfel arderea acestora.

Modulele de coacere la toata seria Synthesis sunt suprapozabile, si se pot aseza astfel mai multe module de cuptor unul peste altul pentru a putea face fata cererii de la orele de varf. Atunci cand productia e mai scazuta, se poate economisi energie folosind doar un singur modul de coacere.

Atunci cand este folosit pentru covrigi, modelul de cuptor electric 08/50 produce 500 covrigi/ora.

Dimensiuni (LxAxH):?126x175x49cm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH)😕 50x85x10cm
Alimentare: 380V
Putere: 14.2kW
Greutate: 180kg
Temperatura de lucru maxima setata 320?C
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret