Valoriani a creat MAXIMO, noul
cuptor electric de generație conceput pentru gătit
pizza, în colaborare cu tehnicianul R&D
Pizza Napoletana Eduardo Ore.
Dimensiunile si materialele refractare
a domului derivă dintr-un studiu țintit al
fazelor de încărcare și gătire a pizzei, permițând
utilizarea ușoară a întregii suprafețe de gătit din
cameră. Caracteristicile unice sunt încălzirea superioară cu 18
elemente acoperite cu cuarț opalescent, în sprijin
dintre cele 12 elemente de încălzire inferioare.
MAXIMO este, de asemenea, echipat cu RHS® Evolution
sistem de reciclare a aerului. Brevetul Valoriani creează a
fluxul de abur care face gătitul omogen,
sporind parfumul și dezvoltarea
aluatul în timpul coacerii.
Utilizarea celor mai bune materiale izolante în înaltă
grosimile garantează o izolare termică perfectă
și economii considerabile de energie.
Etajul refractar Valoriani este alcătuit din șase
module pentru înlocuire ușoară și este disponibil
în variante concepute special pentru diverse
tipuri de gătit, de la pizza clasică la pizza napolitană
Dimensiuni: 160x190xh192 cm
Dimensiuni interioare: 110×123 cm
Capacitate: 7 pizza
Alimentare: V 400 – 50/60 Hz – 3 Ph+ N
Firmă specializată în comercializarea de echipamente profesionale HORECA (Hoteluri, Restaurante, Catering, industria Fast food și desfacere produse alimentare).