Caută
Close this search box.

Cuptor covrigi Zanolli Synthesis 11/65 gaz

Cuptorul alimentat cu gaz 11/65 de la Zanolli face parte din gama de cuptoare tunel ventilate Synthesis, ce sunt folosite cu rezultate ireprosabile pentru covrigi, pizza, produse de patiserie sau gastronomice.

Deosebita usurinta in exploatare si randamentul sporit al cuptorului 11/65 explica popularitatea acestui model si prezenta sa permanenta in topul vanzarilor de cuptoare pentru covrigarie si patiserie.

Cuptorul pe gaz Zanolli 11/65 are puterea maxima de 24 kW-gaz si atinge temperatura de lucru foarte rapid, sustine capacitatea de a produce 650 covrigi/ora contnuu, mentinand in acelasi timp si o eficienta energetica marita datorita functiei „economy” care permite pastrarea cuptorul fierbinte intre sarje.

Dupa programarea temperaturii dorite, deciderea vitezei de transport a benzii si pregatirea si pozitionarea produselor conform retetei, cuptorul va coace fara a mai necesita verificarea produselor in timpul coacerii, deoarece cuptorul va impinge produsele dinspre caldura si astfel va evita arderea lor. Se va obtine o coacere perfecta, si datorita sistemului de ventilatie.

Cuptorul face parte din oferta de linii complete pentru covrigarie mr. forno® si se poate cumpara la pretul cel mai avantajos atunci cand se achizitioneaza ca parte a unei linii complete pentru covrigarie-simigerie.

Productie covrigi: 650 buc./ora
Dimensiuni (LxAxH): 1550x2000x550mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 650x1100x100mm
Alimentare: gaz
Putere electrica: 0.44kW
Putere gaz: 24kW (20650 kcal/h)
Greutate: 252kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret

Produse din aceeași categorie