Cuptor modular de tip tunel ventilat polivalent, capabil si performant in coacerea covrigilor, produselor de patiserie, gastronomie si pizza.
Realizat integral din inox si oferind siguranta unei temperaturi externe ce nu depaseste 40°C, cuptorul atinge in interior temperatura de coacere (max 320°C) in timp foarte scurt, iar viteza benzii transportoare se poate regla pentru o coacere uniforma a produselor.
Un cuptor pe gaz cu rezultate in perfecta balanta intre pret, productivitate si calitate, modelul de cuptor Zanolli 06/40 pe gaz produce 300 covrigi pe ora.
Dimensiuni(LxAxH): 103x130x44
Dimensiunile camerei de coacere(LxAxH): 40x58x9.5
Alimentare: gaz
Putere electrica: 0.44kW
Putere gaz: 9kW-7700kcal
Greutate: 115kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul nu este inclus in pret
Firmă specializată în comercializarea de echipamente profesionale HORECA (Hoteluri, Restaurante, Catering, industria Fast food și desfacere produse alimentare).